Do novih zuba i savršenog osmijeha u samo 24 sata!

All-on-4® je  novi, revolucionarni koncept rekonstrukcije svih zuba jedne čeljusti postavljanjem 4 do 6 implantata koji mogu nositi fiksni most sa svim zubima.

All-on-4® / All-on-6® predstavlja suvremeno i kvalitetno rješenje za nov i lijep osmijeh.

Zubne proteze su dugi niz godina bile jedino rješenje za potpunu bezubost. Uz All-on-4® metodu potpuna bezubost više ne predstavlja problem, bez obzira da li je riječ o donjoj ili gornjoj čeljusti. All on 4 omogućuje rekonstrukciju zuba na obje čeljusti.

  • All on 4 zubni most na implantatima
  • All on 6 zubni most na implantatima

Značajke All on 4 / All on 6:

  • potpuna rekonstrukcija zuba sa samo 4 ili 6 implantata

  • minimalno invazivna metoda

  • postavljaju se dva ravna prednja i dva implantata nagnuta do 45° u stražnjem dijelu čeljusti

  • omogućuje trenutnu funkcionalnost jer se isti dan ugrađuje fiksni privremeni most (Privremeni most se isti dan učvršćuje na ugrađene implantate, a pacijentu se nakon 6 mjeseci izrađuje trajni most)

  • lagano održavanje higijene

Skraćeno vrijeme liječenja  

Naginjanjem posteiornih implantata, koristeći raspoloživu kost, izbjegava se dugotrajni postupak presađivanja kosti.

Poboljšanje kvalitete života

S obzirom na novu žvačnu funkciju, estetiku i govor, pacijentu se brzo poboljšava zadovoljstvo i vraća samopouzdanje.

Manji troškovi

All on 4  koncept je značajno jeftiniji  u usporedbi s konvencionalnim metodama implantološkog liječenja bezube i uskoro bezube čeljusti.

Doživotno rješenje

Najveća prednost All on 4 i All on 6 je u tome što uz redovno održavanje higijene usne šupljine ovo postaje doživotno rješenje. Fiksni mostovi na implantatima zaustavljaju proces „propadanja“ čeljusnih kostiju, jer za razliku od zubnih proteza, koje se moraju mijenjati svakih par godina ne rade pod njihovim pritiskom, kod ovog sustava nema opterećenja pritiskom na čeljusnu kost, a pacijentima se nudi bezbrižno uživanje u žvakanju i osmijehu.

Kome se preporuča All on 4 /All on 6?

Metoda All-on-4® idealno je rješenje za osobe koje su tijekom godina izgubili sve zube ili su im zubi – zbog stanja u kojem se nalaze – predviđeni za vađenje. Ova metoda odlično je rješenje i za osobe koje u usnoj šupljini imaju vrlo malu količinu kosti. Metoda All-on-4®  preporučuje se pacijentima koji ispunjavaju uvijete za trenutačnu ugradnju implantata.

Indikacije

Značajan broj slučajeva liječenih All-on-4® konceptom liječenja su pacijenti s nedostatnom denticijom. Pacijenti s edentulizmom također su često prikladni za All-on-4® koncept. DA bi se mogao odabrati najbolji tretman i predvidjeti ishode liječenja, potrebna je temeljita procjena svakog pacijenta.

All-on-4®  tretman preporučuje 98% pacijenata.