Premium Dent najnovijom tehnologijom omogućuje svojim pacijentima kvalitetan i brz neurološki pregled.  Tim stručnjaka u mogućnosti je dati vam odgovore na vaše zdravstvene dileme visokom  preciznošću. Jedan od takvih pregleda je i neurološki pregled, koji omogućava liječnicima da identificiraju najčešće neurološke uvjete u ranim fazama. To može pomoći u ranoj dijagnozi i skraćivanju vremena za liječenje.

Neurološki pregled je jednostavan i cjenovno dostupan način da se osigura zdravlje mozga. Rutinski pregledi da se preporučuju  za odrasle osobe i nakon traumatskog događaja.

Neurološki pregled je važan za razumijevanje zdravlja mozga i motornih sposobnosti, a rutinski pregledi mogu pomoći u ranoj dijagnozi različitih stanja.

Ako imate pitanja o neurološkom pregledu, obratite nam se s povjerenjem.
Nervozni ste čim morate ići na neurološki pregled? Nemojte biti. To može biti znak da je vaše zdravlje na prvom mjestu i da vam se nudi prilika za pregled kako bi se utvrdilo kako da brinete o svojem zdravlju. Neurološki pregledi pomažu liječnicima da prepoznaju sve što se događa u vašem tijelu, a to je posebno korisno ako se pojavljuju bolesti koje nisu toliko jasne. Možda ćete biti nadraženi ili uznemireni, ali to je sastavni dio potrage za dijagnozom. Dopustite da vaš liječnik prepozna što se događa u vašem tijelu .

Možete otkriti poteškoće s cirkulacijom i zdravstvene probleme u vratu na vrijeme, pregledom vratnih žila liječnik može odrediti koliko su točno funkcionalni vazokonstrikcijski mehanizmi, kako bi se riješili problemi s krvotokom u vratu, ako imate simptome poput glavobolje ili boli u vratu, pregled vratnih žila može razjasniti uzrok, kao i otkloniti simptome i preporučiti daljnje liječenje. Ako je potrebno, liječnik može napraviti ultrazvučni pregled vratnih žila.

Ako imate loše navike koje mogu utjecati na zdravlje vena i arterija u vratu, preventivni pregled vratnih žila će vam pomoći dugoročnog i sigurnog zdravlja.
Prevencija je ključna u borbi protiv zdravstvenih problema, kao što je slabljenje vena i bol u vratnim žilama. Učestala pregleda vratnih žila doprinose prevenciji i ranom otkrivanju problema.

Šta ako je utvrđeno da postoji poremećaj u radu vena i arterija na vratu?

TDC: TRANSKRANIJSKI DOPLER KRVNIH ŽILA i VRATA može pružiti detaljan uvid u vaše stanje i specijalističkim konzultacijama pomaći vam da pronađete potrebne korake da biste učinili da se osjećate bolje. Posjetite svog liječnika, kako biste se uvjerili da će vam pregled vratnih žila pomoći u dijagnosticiranju i liječenju vaših simptoma.