“Zablistajte i Vi uz bjelji osmijeh” – Igrajte s nama i osvojite vrijednu nagradu!

Nagradna igra “Zablistajte i Vi uz bjelji osmijeh”

Povodom proljetne akcije “Zablistajte i Vi uz bjelji osmijeh”, Premium Dent u suradnji s Philips Hrvatska će prvi razveseliti jednog sretnog dobitnika sa Nite White setom za kućno izbjeljivanje te čišćenjem i poliranjem zubi u Poliklinici Premium Dent.

Philips NiteWhite za bjelje zube i snažniju caklinu – naša nova formula nudi vam sve u jednom!

Uz Zoom NiteWhite tvrtke Philips vaš osmijeh može biti vidljivo bjelji, i to u kraćem vremenu, dok će se maksimalni rezultati vidjeti u roku od jednog do dva tjedna.

Izbjeljujte kod kuće kada vama odgovara

Zoom NiteWhite omogućava vam da izbjeljujete zube onda kada vam to najviše odgovara. Samo nosite udlage jedan do dva sata dnevno ili preko noći, ovisno o formuli koju vaš stomatolog preporučuje. Ne brinite ako preskočite dan. Program izbjeljivanja možete započinjati i zaustavljati sukladno svom užurbanom rasporedu.

Sve o Zoom NiteWhite tretmanu

Zaigrajte našu nagradnu igru “Zablistajte i Vi uz bjelji osmijeh” i osvojite savršenu nagradu koje vam omogućuje Philips Hrvatska, partner Poliklinike Premium Dent.

Kako igrati u nagradnoj igri “Zablistajte i Vi uz bjelji osmijeh”?

  • Lajkati objavu o nagradnoj igri “Zablistajte i Vi uz bjelji osmijeh” na Facebook stranici Poliklinike Premium Dent (vidi ovdje: fb.me/premiumdentzagreb )

  • Pronađite objavu o nagradnoj igri “Zablistajte i Vi uz bjelji osmijeh” na našem zidu i označite prijateljicu/prijatelja kojeg želite pozvati da sudjeluje u nagradnoj igri.

  • U nastavku ove stranice upišite svoje ime i prezime i e-mail te potvrdite da ste suglasni s pravilima nagradne igre “Zablistajte i Vi uz bjelji osmijeh” te da imate više od 18 godina.

Prije nego nastavite pročitajte Pravila nagradne igre “Zablistajte i Vi uz bjelji osmijeh”

Potvrdite sudjelovanje u nagradnoj igri “Zablistajte i Vi uz bjelji osmijeh”

Nagradna igra

Daj priliku i svojim prijateljima. Podijeli stranicu na svojoj društvenoj mreži.