Stručni tim

Stomatologija:

Kontakt

dr.med.dent. Slaven Leko
Rođen je 1970.godine, u Širokom Brijegu. Osnovnu i srednju skolu završio je u rodnom mjestu. U Zagrebu je 1999. završio Stomatološki fakultet, kojeg je upisao 1991. Nakon završenog fakulteta obavlja djelatnost nastavljajući obiteljsku tradiciju. Stečeno znanje usavršava radeći s vrhunskim stručnjacima iz područja estetske stomatologije. Praksu stječe u Centrima za estetsku stomatologiju u Lichtensteinu, Njemačkoj i Turskoj.

Kontinuirano se edukacira na kongresima i tečajevima.
Kontakt

dr.med.dent. Robert Šalinović,spec.ortodont
Rođen 1966.godine. Osnovnu i srednju skolu zavrsio je u Imotskom. U Zagrebu je zavrsio Stomatoloski fakultet i specijalizaciju iz ortodoncije.Preko 10 godina radi u privatnoj specijalistickoj ordinaciji za ortodonciju,a bavi se i ostalim podrucjima estetske stomatologije.

Dodatnu edukaciju iz ortodoncije i estetske stomatologije stekao je u privatnim klinikama u Belgiji i Njemackoj, te na brojnim medunarodnim kongresima i tecajevima.
Kontakt

Josipa Todorić, univ.mag.med.dent.
Rođena je 1980. godine u Splitu. Osnovnu i srednju školu je završila u Imotskom te upisala Stomatološki fakultet u Zagrebu na kojem je diplomirala 2006. godine. 
Nakon odrađenog pripravničkog staža te položenog stručnog ispita zaposlila se u struci te svoje iskustvo stječe radeći u renomiranim privatnim ordinacijama u Zagrebu. Od siječnja 2014. godine pridruzuje se stručnom timu Premium denta. 
Kontinuirano stručno usavršavanje nastavlja na brojnim domaćim i stranim tečajevima i kongresima. Svoje znanje usmjerava na područje parodontologije, preventivne i restorativne stomatologije. Daljnju edukaciju nastavlja upisujući Poslijediplomski specijalistički studij koji je završila 2013. godine obranom poslijediplomskog specijalističkog rada pod naslovom Neinvazivna terapija tvrdih zubnih tkiva. Od 2014. godine specijalizira parodontologiju na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu.
 
Kontakt

dr.med.dent. Marko Miličić, spec. oralne kirurgije
Rođen 1980. godine u Zagrebu. Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu upisuje 1998., a diplomira 2005. godine. Pripravničkistažodrađuje u privatnoj stomatološkojo rdinaciji. 2008. upisuje postdiplomski studij na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu, te istegodine kreće sa specijalizacijom iz oralne kirurgije u KB Dubrava.

Redovito sudjelujena tečajevima na području oralne kirurgije i implantologije. Specijalizirao se za Astra Tech sistem, a od 2009. je demonstrator za Direct Implant sistem.

Estetska kirurgija:

Kontakt

Dr. Mario Zambelli
Kvalifikacije

- Završen Medicinski fakultet u Rijeci.
- Specijalizacija iz opće kirurgije u Kliničkom bolničkom centru u Rijeci.
- Specijalizacija iz plastične kirurgije u Kliničkom centru Rebro u Zagrebu.

Stručnoiskustvo

- 1982-1983: Subspecijalizacija (fellowship) iz plastične kirurgije u Univerzitetskom kliničkom centru u Ljubljani kod dr. Marka Godine.
- 1987-1988: Subspecijalizacija (fellowship) iz plastične kirurgije, kirurgije šake i mikrokirurgije u Louisvilleu, Kentucky, SAD, kod dr. Harolda Kleinerta i njegovih suradnika.
- 1992: Subspecijalizacija (fellowship) iz plastične i estetske kirurgije u raznim kliničkim centrima širom SAD-a kao dobitnik stipendije Dr. Marko Godina.
- 1993-2001: Pročelnik odjela za plastičnu i rekonstrukcijsku kirurgiju u KBC-u Rijeka.
- 1989-2004: Privatna praksa u Poliklinici Tagorana Čavlima (plastična i estetska kirurgija).
- 2004-danas: Privatna praksa u Poliklinici Zambelli u Rijeci.

Članstvo

- Predsjednik Hrvatskog društva za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju (CSPRAS).
- Dopisni član Američkog društva plastičnih kirurga (DrASPS).
- Član europskog udruženja plastičnih kirurga (ESPAS)
Kontakt

prim. dr. Zoran Veir, spec. kirurg, subspec. plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije
Specijalist opće i plastične kirurgije, stalni je djelatnik  Klinike za kirurgiju KBC Zagreb -Rebro.

Diplomirao  na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 1995. godine. 2001 položio ispit iz opće kirurgije.2004 položio  ispit iz plastične kirurgije. Završio poslijediplomski sudij iz biomedicine. Specijalističko usavršavanje  provodi na Klinici za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju KB Dubrava  i KBC Zagreb. Boravak u više inozemnih klinika za plastičnu kirugiju  Munchen, Beč,New York , Madrid ,Milano.

Završio  više tečajeva o rekonstrukcijskoj kirurgiji dojke, onkoplastičnoj kirurgiji, mikrokirurgiji te sudjelovao na brojnim radionicama o estetskoj kirurgiji. Sudionik je brojnih domaćih i međunarodnih kongresa. Objavio je više radova u međunarodnim stručnim časopisima.

Član tima za edukaciju u rekonstrukciji dojke KBC Zagreb. Suradnik u znanstvenim projektima član međunarodnih stručnih asocijacija plastičnih kirurga (ASPS, ISAPS, ESPRAS, ISPRAS, EBOPRAS)  i tajnik HDPREK-a (Hrvatskog društva plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije Hrvatskog liječničkog zbora http://hdprek.hlz.hr ).

Od 2005. stalni sudski vještak Županijskog suda u Zagrebu za opću i plastičnu kirurgiju, imenovani mentor za obuku kandidata za stalne sudske vještake iz područja plastične kirurgije.

Vaskularna kirurgija:

Kontakt

dr. sc. Marko Ajduk, spec. Vaskularne kirurgije
Rođen je 1971. godine. Medicinski fakultet u Zagrebu završio je 1996. godine. Specijalist je opće i vaskularne kirurgije, stalno zaposlen na Odjelu za vaskularnu kirurgiju KB Dubrava, gdje obavlja sve vrste operacija iz područja vaskularne kirurgije.  Doktorirao je iz područja vaskularne kirurgije.  Dodatnu edukaciju iz vaskularne i endovaskularne kirurgije stekao je u renomiranim europskim vaskularnim centrima u Londonu, Bruxellesu, Oslu, Kelnu, te na brojnim međunarodnim vaskularnim skupovima. Jedan je od prvih kirurga u Hrvatskoj koji je počeo koristiti brzi sistem za radiofrekventnu ablaciju vena. Posebnu edukaciju iz sklerozacije vena stekao je u Ljubljani, Londonu i Beču. Autor je i koautor radova i knjiga objavljenih u inozemstvu i Hrvatskoj. Dr Ajduk je viši asistent na Katedri za kirurgiju Medicinskog fakulteta u Zagrebu te viši znanstveni suradnik Medicinskog fakulteta u Zagrebu.On line prijava

Posljednje novosti

16.06.2014.

Dragi klijenti! Kako bismo Vam pomogli u sprječavanju zubnih i drugih zdravstvenih oboljenja, osmislili smo posebne preventivne stomatološke sistematske pakete pomoću kojih možete na vrijeme otkriti eventualne probleme i tako očuv... (opširnije)

Virtualna šetnja

Kako do nas ...